Vinduesvask i alle størrelsesordener

Vi tilbyder vinduesvask til fordelagtige priser. Som mindre virksomhed har vi den funktion, at kunne knytte et tæt samarbejde med dig, hvor vi i fællesskab kan udvikle den mest gunstige og fordelagtige løsning.

Vi har i mere end 20 år opereret i sydsjællandsområdet, og har nu udvidet vores udbud til bland andet Kalundborg og Holbæk samt resten af Sjælland.

Med 40 kompetencedygtige medarbejdere er du sikret at din opgave bliver varetaget af eksperter, som leverer et resultat der er mere end blot i orden.

Vinduesvask til stærke priser

Vi vægter miljøet højt i firmaet. Derfor anvender vi udelukkende materialer, som er miljøvenlige og godkendt af miljøstyrelsen. Vi mener at din ejendom er af samme vigtig som naturen, og derfor har vi udarbejdet en løsning som både skåner miljøet såvel som dit budget. På den måde kan du vælge os som samarbejdspartner med ro i maven. Ingen unødvendige kemikalier eller giftige stoffer vil hærge naturen når du har os ved hånden.

Vi tilbyder mange forskellige slags servicer. Inde på vores hjemmeside kan du læse meget mere hvilke servicer der er tale om, om hvem vi er og hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig!