Privatrengøring i Holbæk og Kalundborg

3×65 tilbyder professionel privatrengøring i Holbæk og Kalundborg. Vores effektive privatrengøring omfatter grundig rengøring af alle overflader i alle rum, og vi bruger naturligvis kun miljøvenlige produkter i forbindelse med privatrengøring.

Vi tilpasser altid vores privatrengøring i Holbæk og Kalundborg efter kundens ønsker og behov, så kunden altid kan være sikker på pris og kvalitet.

Hos 3×65 er en aftale en aftale, og vi indgår altid i en tæt dialog med vores kunder, så vi kan levere den bedste privatrengøring hver gang – uanset om det er en fast aftale eller en privatrengøring i forbindelse med flytning, håndværkere eller lign.

Læs mere om os »

Privatrengøring er en tillidssag

Privatrengøring er en tillidssag, og vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt, så alle kan føle sig trygge, når vores rengøringspersonale arbejder i private hjem. Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige rengøringsfolk, og alle medarbejdere kender vigtigheden af kvalitet, tryghed og service.

Ud over almindelig privatrengøring efter fast aftale eller en enkelt rengøring tilbyder 3×65 også tilkaldeservice ved rengøring og afrensning som følge af indbrud, brand, oversvømmelse, dødsboer eller andre akut opståede behov.

Fradrag på privatrengøring

Husk at der også er fradrag på op til 6.200 kr. pr. person på privatrengøring. Ægtefæller og samlevende med fælles økonomi kan trække hver deres del af regningen på privatrengøring fra, selvom den ene har betalt hele regningen. Andre personer i husstanden over 18 år kan få fradrag for privatrengøringen, hvis de har betalt elektronisk enten direkte til leverandøren eller til den person i husstanden, der har betalt beløbet til rengøringsfirmaet.

Få en rengøringsaftale efter dine behov (Kalundborg, Holbæk og Sjælland)

Ovenstående er blot et forslag til privatrengøring, så hvis I har særlige ønsker til rengøring, tilpasser vi naturligvis rengøringen efter jeres behov. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på privatrengøring i Holbæk og Kalundborg.