Butiksrengøring

Det er ikke ligemeget hvordan din butik bliver plejet og rengjort. Forskellen kan tælles i år på for eksempel gulvenes samlede levetid. Ting kan fremstå rene, men hvis vi taler områder som bager/slagter er det jo ikke nok at det ser rent ud.

Med de rigtige metoder og midler, opnår man ikke kun at fladerne fremstår pæne, men også at de er nemmere at holde, her er sparet arbejdstid – lig med sparede udgifter. For gulvenes del, forsinker man den naturlige nedbrydning der kommer af stor belastning og trafik med den rigtige behandling.

Fejlfri gulve med lang levetid er en ting der kun opnås gennem et præcist mix af midler og metoder. Vi sørger for at vedligeholde og forny den viden hos vores medarbejdere der sikrer at vi rammer plet

Kontorrengøring

Det vi tilbyder er et stabilt koncept med en gennemskuelig og klar prissætning.

Vi udfører den daglige/ugentlige rengøring der skal til for at bevare et godt indeklima. Stabilitet og erfaring er det der sikrer både kvaliteten og tilfredsheden hos vores kunder.

God rengøring er usynlig rengøring. Altså skal du ikke kunne se at der bliver gjort rent, men at der aldrig når at blive beskidt.

Vores afdelingsledere har stor erfaring på området, De deltager jævnligt i kurser der fornyer og forbedere deres viden.

Vil du vide om du kan spare i budgettet eller få højere kvalitet for pengene så ring på – Tlf: 56 65 65 65.

Udover grundig erhvervsrengøring, tilbyder vi også
Dødsbo-, håndværker-, flytte- og slutrengøring.