Butiksrengøring - Kalundborg, Holbæk, Sjælland

Butiksrengøring med fordele

Siden 1988 har vi rengjort huse, kontorer, samt mange andre platforme og er stolte over nu at kunne præsentere butiksrengøring som en af vor servicer. Med 40 kompetencedygtige og tværfaglige medarbejdere spænder vi over et vidt udvalg af servicer, så som: rydning af dødsboer, afrensning som følge af indbrud, oversvømmelser eller brand, alle disse tilbud kan du som kunde hos os nyde godt af, til priser der bedre end vores konkurrenters. Vi tilbyder at varetage opgaver af alle slags størrelser og karakter, på hvilket som helst tidspunkt af døgnet.

Butiksrengøring med miljøet for øje

Som virksomhed ser vi det som vores pligt, at skåne miljøet. Når du vælger os som samarbejdespartner, er du sikret at både din ejendom såvel som miljøet skånes for unødvendige og giftige kemikalier. Med materialer af højeste kvalitet, det rigtige værktøj og dygtige medarbejdere har vi udviklet et arbejdsklima hvor motivation og drivkraft ikke er en mangel vare. Med stor erfaring og høj ekspertise har vi til vores kunders store tilfredshed, kunne forsyne henholdvis Kalundborg og Holbæk med rene butikker, stuer og gulve samt meget mere i over 20 år.

Se nærmere på vores hjemmeside

På vores hjemmeside kan du se eksempler på tidligere opgaver, skrive til os hvis du har et spørgsmål og læse meget mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi ser frem til at høre fra dig!